خدمات ارایه شده در این سایت دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشد و فعاليتهای اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.
خدمات ارایه شده در این سایت دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشد و فعاليتهای اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.
۹۳ دقیقه - فارسی
دیدن این فیلم جرم است! فیلمی در ژانر سیاسی به کارگردانی و نویسندگی رضا زهتابچیان و تهیهکنندگی محمدرضا شفاه محصول سازمان سینمایی سوره حوزه هنری است. این فیلم که دریافت پروانه ساخت آن مسیر پر پیج و خمی داشته است، به ماجرای یک گروگانگیری می پردازد.
«دیدن این فیلم جرم است» تنها فیلم سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر است که پس از دو سال ابهام بالاخره اکران شد.
پروانه ساخت «دیدن این فیلم جرم است!» پس از کش و قوسهای فراوان صادر و فیلمبرداری آن به دلیل موضوع حساس و امنیتی اش در سکوت خبری طی شد.درباره این فیلم نوشته اند که برای اولین بار است در تاریخ جمهوری اسلامی، فیلمی با بودجه یک نهاد انقلابی ساخته میشود که در آن، دو نهاد انقلابی روی هم اسلحه میکشند.شباهت موقعیت این فیلم به فیلم معروف «آژانس شیشه ای» اثر ابراهیم حاتمی کیا از دیگر نکات برجسته ای ست که منتقدان درباره آن بیان کرده اند. نمایش این فیلم در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با دیدگاه های مختلفی همراه بوده و با واکنش های بسیاری در فضای مجازی از سوی کاربران روبرو شده است.
لیندا کیانی، بازیگر فیلم در زمان نمایش آن در جشنواره فجر از احتمال حذف خود در فضای سینما بهخاطر مضمون ملتهب و جنجالی فیلم ابراز نگرانی کرد.
همزمان با معارفهی محمدمهدی طباطبائی نژاد معاون جدید ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، محمدرضا شفاه تهیه کننده این فیلم در نامهای سرگشاده به این مدیر، خواستار شفافیت موضع سازمان سینمایی درباره اکران این فیلم شد. نامه ای که بی پاسخ ماند. ابراهیم داروغهزاده، معاون پیشین نظارت و ارزشیابی و دبیر جشنواره فیلم فجر 8 ماه پس از سرنوشت نامعلوم این فیلم در توئیتی جنجالی، تلویحا عدم صدور پروانه نمایش این فیلم را به تصمیم وزیر ارشاد و رئیس سازمان سینمایی ارجاع داد و شائبه ها درباره «توقیف» این فیلم را بیش از پیش کرد.
در خلاصه فیلم دیدن این فیلم جرم است آمده است:
فقط یک فیلم پنج دقیقهای میخواستم تا بعداً بتونم از زنم و دخترم دفاع کنم، ولی امونم ندادند… صدای آژیراشون داره نزدیک تر میشه… الان مثل مور و ملخ میریزن اینجا…
مهدی زمین پرداز، امیر آقایی ، حسین پاکدل ، لیندا کیانی ، حمیدرضا پگاه ، محمود پاک نیت ، احسان امانی ، حسن زارعی ، حمید ابراهیمی ، محمدرضا مالکی ، مرتضی زارع ، مهدی فلاحتگر ، احسان شیخی ، علی آباقری از جمله بازیگران فیلم دیدن این فیلم جرم است می باشند .
برای دانلود دیدن این فیلم جرم است از باکس دانلود در پایین همین قسمت اقدام کنید .
نظرات ۰در انتظار بررسی ۰تایید شده
در حال حاضر دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است